An apple a day keeps the acupuncturist away

Address:

Birkstraat 101a Soest

Bioresonantie

De spooky is een variant op bioresonantie.

 


 

Om te kunnen begrijpen hoe het Spooky2 Rife systeem werkt, leggen we uit wat een Rife apparaat nu eigenlijk is.

Om te beginnen heb je een frequentiegenerator nodig. Zo’n apparaat wordt in allerlei takken van industrie gebruikt, dus je kunt al een goed exemplaar kopen voor een schappelijke prijs.

Wat je verder nodig hebt is een transmissiesysteem. Dit kan simpelweg bestaan uit electrische stroom die wordt geleid naar een stel handvatelectroden en voetplaten – dit zijn de zo geheten contact- of pad apparaten.Of het kunnen radiogolven zijn, die via een versterker door een plasma buis of antenne worden geleid –dit zijn de zogeheten plasma apparaten.

Een derde, en minder gebruikelijke, manier van transmissie maakt gebruik van de principes van kwantum mechanica en de antenne-achtige eigenschappen van DNA, om informatie over te brengen door wat natuurkundigen ‘non-locale ruimte’ noemen. Spooky2 maakt gebruik van deze natuurwet door middel van een apparaatje (een ‘remote’) dat signalen op afstand kan overbrengen.

 

 

Met de Spooky heb ik meerdere mogelijkheden om te behandelen.

  1. Ondersteuning van je klachten
  2. Detox
  3. Scannen met de spooky, en behandeling op afstand

 

Wanneer deze behandelingen op zichzelf staand uitgevoerd word niet kan deze niet voor vergoeding in aanmerking komen. (wel als onderdeel van Shiatsu of Acupunctuur)