An apple a day keeps the acupuncturist away

Address:

Birkstraat 101a Soest

Acupunctuur bij emoties

Vandaag (1 dec) begonnen met de online bijscholing van David Hartmann, die ik tijdens een van mijn bezoeken aan het TCM congres in Duitsland heb mogen ontmoeten. Fascinerend hoe hij er tegenaan kijkt. Leer er nieuwe dingen, en ook oude kennis wordt weer opgefrist. Fijn!

Antwerpen

Lekker aan het studeren op de laatste 2 bijscholingen in Antwerpen Veel opnieuw gehoord in een ander jasje wat ook weer een nieuwe en frisse kijk op het geheel geeft & ook nieuwe inzichten verworven!

Denemarken

Begin september ben ik voor een bijscholing mbt de balans methode afgereist naar het wonderschone Denemarken
Daar heb ik 5 dagen bijscholing balans acupunctuur mogen krijgen van Adi en Guy.
Het was weer een top week, en ontzettend veel bijgeleerd!

Heren, bedankt!

Stoelmassage

Stoelmassage

Voor 2 dagen naar antwerpen voor een bijscholing Stoelmassage. De docent bleek uit Almere te komen, en samen waren we de 2 enige Nederlanders tijdens de cursus. Het leuke aan deze training was, dat het dit keer niet op een speciale massage stoel gedaan werd, maar op een hele gewone stoel. Leuke technieken opgefrist, maar ook nieuwe geleerd. waaronder massage met bamboe. Was een hele leuke training, en na de training hebben de docent en ik contact met elkaar gehouden voor in de toekomst nog een paar leuke projecten (word vervolgd)

Rothenburg

In mei was het weer over. Bijscholing in Rothenburg 😉

5 dagen lang onder gedompeld in de chinese geneeskunde.

de eerste dag was gelijk opfrissing Balans Methode door Adi & Guy, eerst weer even beginnen bij nul om vervolgens een behandel plan te schrijven voor je collega.
De tweede dag 2 bijscholing op 1 dag, maar wel door dezelfde docent: Cardiale acupunctuur & acupunctuur bij slaap problemen. Ook zeer leerzaam.
Dag drie ging over acupunctuur in het tendomusculaire gebeid. weer wat nieuwe technieken bijgeleerd
En de laatste 2 dagen waren door Dan Benski en goeroe op het gebeid van acupunctuur en kruiden. Over het palperen van meridianen en acupunctuurpunten

Al met al een zeer leerzame week, waarop ik met heel veel plezier terugkijk!