Boost Acupunctuur

Boostacupunctuur is bedoeld om het genezingsproces een flinke boost te geven.

Om maximaal resultaat uit een acupunctuurbehandeling te halen is het soms noodzakelijk om een aantal behandelingen achter elkaar te doen. Hiervoor hebben we de boost methode ontwikkeld.

Waaruit bestaat een boostbehandeling: De eerste keer bespreken we samen de klachten en de pijnpunten om na een lichamelijk onderzoek de beste strategie voor de behandeling te bepalen. En vervolgens wordt u met acupunctuur behandelt. De duur van deze behandeling is ongeveer 60 minuten.

Om het resultaat te versterken is het noodzakelijk om de behandeling op korte termijn meerdere keren te herhalen. De zogenaamde boost. Hiervoor komt u naar de praktijk, neemt plaats op het bed, en krijgt acupunctuur volgens de vastgestelde strategie. Duur van deze behandeling is ongeveer 30 – 40 minuten, waarbij ik een aantal keren langs kom om de punten extra te stimuleren. Dit doet u 4 keer.

Daarna maken we weer een volledige afspraak om naar de resultaten te kijken en eventueel de strategie aan te passen.

Waarom Boost Acupunctuur

De groene lijn staat voor een boostbehandeling, na elke behandeling worden de klachten minder. En zoals u in de paarse lijn ziet worden na verloop van tijd de klachten weer wat meer waardoor de behandeling uiteindelijk minder effectief is.

Voor en nadelen

Het grote voordeel: Voor een geringe prijs krijgt u 6x een acupunctuur behandeling. Hierdoor blijft er aandacht voor uw klacht. De kosten van deze 6 behandelingen zijn vaak bijna gelijk aan de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Het nadeel. Het is gericht op de specifieke klacht waarvoor u een afspraak hebt gemaakt. Komen er andere klachten bij. Dan kan ik die ivm de beperkt beschikbare tijd er niet bij behandelen. Hiervoor zult u of een andere Boost behandeling of een reguliere afspraak moeten maken.