An apple a day keeps the acupuncturist away

Address:

Birkstraat 101a Soest

Boost Acupunctuur

Boostacupunctuur is bedoeld om het genezingsproces een flinke boost te geven.

Om maximaal resultaat uit een acupunctuurbehandeling te halen is het soms noodzakelijk om een aantal behandelingen achter elkaar te doen. Hiervoor hebben we de boost methode ontwikkeld.

Waaruit bestaat een boostbehandeling? De eerste keer bespreken we samen de klachten en de eventuele pijnpunten om na een lichamelijk onderzoek de beste strategie voor de behandeling te bepalen. Vervolgens wordt u met acupunctuur behandelt. De duur van deze behandeling is ongeveer 60 minuten.

Om het resultaat te versterken is het raadzaam om de behandeling op korte termijn meerdere keren te herhalen. De zogenaamde boost. Hiervoor komt u naar de praktijk, neemt plaats op het bed, en krijgt acupunctuur volgens de eerder vastgestelde strategie. Duur van deze behandeling is ongeveer 30 – 40 minuten. Dat gebeurt in behandeling 2 t/m 5.
Daarna maken we weer een volledige afspraak om naar de resultaten te kijken en eventueel de strategie aan te passen.

Waarom Boost Acupunctuur

De groene lijn staat voor een boostbehandeling, Na elke behandeling worden de klachten minder.

En zoals u in de paarse lijn ziet worden na verloop van tijd de klachten weer wat meer, waardoor de behandeling uiteindelijk minder effectief is.

Voor en nadelen

Het grote voordeel: Voor een geringe prijs krijgt u 6x een acupunctuur behandeling. Hierdoor blijft er aandacht voor uw klacht. De kosten van deze 6 behandelingen zijn vaak bijna gelijk aan de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Het nadeel. Het is gericht op de specifieke klacht waarvoor u een afspraak hebt gemaakt. Komen er andere klachten bij. Dan kan ik die ivm de beperkt beschikbare tijd er niet bij behandelen. Hiervoor zult u of een andere Boost behandeling of een reguliere afspraak moeten maken.

Onderhoud

Wanneer de klachten na 6 behandelingen nog niet geheel verdwenen zijn, kunt u kiezen voor onderhoud. Waarbij het tarief gelijk blijft.

Voor 'boost' onderhoud geld dat u minimaal 1x per maand voor onderhoud onder behandeling blijft.

Na de Boost

Wanneer onverhoopt na een aantal weken/ maanden de klachten weer terug komen. Kan ik u daarvoor altijd opnieuw behandelen. U kunt daarvoor kiezen om weer een aantal nieuwe Boost sessie's aan geschaffen, of een afspraak te maken voor een normale sessie.

kosten boost behandeling
Boost behandeling
€ 300 voor 6 behandelingen