An apple a day keeps the acupuncturist away

Address:

Birkstraat 101a Soest

Welkom

Welkom op mijn informatie pagina voor mensen die een voucher bij Social Deal hebben gekocht, of wilt kopen.

LET OP De voucher is al weer een maand beschikbaar, en sinds dien zijn er al vele u voor gegaan om een afspraak te maken.
Ik plan de voucher tussen mijn gewone cliënten in, waardoor het even kan duren voordat ik een mogelijkheden heb om een massage in te plannen.

Hierbij wat praktische informatie

Ik heb tussen de behandeling van mijn reguliere klanten tijd om een aantal Social Deal afspraken te plannen zodat u kennis kunt maken met Shiatsu of Acupunctuur. Dit betekend dat ik niet een onbeperkt aantal plekken beschikbaar is. En zeker aan het einde van het verlopen van de Voucher komen nog veel mensen met een verzoek voor een afspraak, om teleurstelling te voorkomen boek op tijd.

 

Voor Shiatsu heb ik per dagdeel 1 plekje beschikbaar, afspraken tegelijkertijd zijn helaas onmogelijk omdat ik een Solo praktijk heb 😉 En ook afspraken na elkaar zijn helaas niet mogelijk.

misschien ten overvloede, de behandeling/massage wordt gegeven door een man welke al vanaf 2002 deze massages uitvoerd.

 

Ik vind het belangrijk om vooral mijn tijd te besteden aan mijn cliënten. Een belangrijk onderdeel van de Shiatsu massage is om heerlijk te ontspannen!  Net zoals bij een acupunctuur behandeling.  Graag wil ik op het moment van de behandeling mijn aandacht bij jou hebben. Daarom ben ik telefonisch niet bereikbaar.

Bereikbaar via whatsapp dmv een tekstbericht op 035 369 01 82

Wil je een reservering maken gebruik dan het bovenstaande whatsapp nummer en vermeld dat je een voucher voor Social Deal hebt.

Afspraak inplannen:

Een voorstel voor een afspraak hou ik 3 werkdagen voor je vast, daarna geeft ik ivm de drukte weer vrij voor andere clienten.

Voor het definitief maken van onze afspraak heb ik je mail adres (voor de bevestiging) en je vouchercode nodig. Ook hiervoor geld dat ik de afspraak nog 3 werkdagen voor je vasthou. Wanneer ik deze niet ontvang geef ik weer vrij om iemand blij te maken.

Wanneer een afspraak 2 dagen voor de afspraak geannuleerd wordt vervalt helaas de voucher.

 

De afspraak is definitief wanneer  je een boeking vanuit mijn boekingsprogramma heeft ontvangen.  Op de ochtend van de afspraak verzilver ik alvast de voucher zodat we lekker snel kunnen beginnen.

 

Voor de afspraak / wat moet je mee nemen

Neem minimaal 1 (hele) grote badhanddoek, 2 handdoeken en een gastendoekje mee naar de praktijk, als je wilt is er een handdoeken pakket beschikbaar (€ 2,75 Tikkie)

Zorg ervoor dat u voldoende gegeten en gedronken heeft. Probeer een uur voor de behandeling niet meer te eten of te drinken.

Tijdens de Shiatsu massage

De shiatsu massage wordt uitgevoerd op de blote huid zonder gebruik te maken van massage olie, dat is bij deze vorm van massage niet nodig! Op de achtergrond staat een stukje rustgevende muziek, en jij bepaald zelf of je lekker rustig wilt genieten, of dat je gezellig wilt kletsen 😉 Tijdens de massage maak ik gebruik van een heerlijk warmte lamp voor een heerlijk ervaring

Tijdens de Acupunctuur sessie

Afhankelijk van je vraag zet ik de naalden over het algemeen in je armen of benen. Het is voor mij dan wel handig als ik er bij kan. Strak zittende kleding, of kleding opstropen kan de behandeling dan in de weg zitten (de energie kan niet goed doorstromen hierdoor) Soms gebeurt het ook dat ik 1 of 2 naaldjes in je buik zet, of een naaldje in je hoofd.

Ik kan van te voren nooit zeggen of, en hoeveel pijn het zetten van een naaldje gaat doen. De ervaring is wel, dat deze gevoeligheid snel weg gaat.

Ook hierbij maak ik nog gebruik van een heerlijke warmte lamp, rustgevende muziek en ook mooie natuurbeelden om van te genieten. Maar je kunt natuurlijk ook even lekker je ogen dicht doen en weg doezelen

Na de afspraak

Waar moet je rekening mee houden na een afspraak

  • Veel mensen ervaren zich een beetje vermoeid na een massage of een acupunctuur sessie.
  • Mijn advies is om na een sessie even lekker een rust moment voor jezelf te plannen, ga een stukje wandelen, een boek lezen of lekker mediteren.
  • Zorg voor voldoende vocht, drink een kop lekkere verse gember thee met citroen.

 

Nog een paar kleine spelregels

Helaas zijn er nog een paar kleine spelregels voor de voucher van Social deal

  • Je mag 1 voucher per persoon gebruiken, dit betekend of 1x shiatsu, of 1x acupunctuur.
  • Helaas kun je maar 1x per jaar gebruik maken van een voucher vanuit social deal.
  • Bestaande klanten kunnen geen gebruik maken van een voucher voor een behandeling
  • Ivm het vele meerwerk werk ik niet met een 'wachtlijst'
    • u kunt niet op een lijst geplaatst worden om contact mee te worden opgenomen mocht er iemand uitvallen