An apple a day keeps the acupuncturist away

Address:

Birkstraat 101a Soest

Welkom op mijn informatie pagina voor mensen die een voucher bij Social Deal hebben gekocht

Leuk dat je een voucher voor een shiatsu massage of een acupunctuur hebt!

Hierbij wat praktische informatie

Een afspraak boeken:

Dat kunt u bij voorkeur doen via whatsapp op nummer +31610633178 en vermeld daarbij graag alvast je voucher code  Ik vind het belangrijk om vooral mijn tijd te besteden aan mijn cliënten. Een belangrijk onderdeel van de Shiatsu massage is om heerlijk te ontspannen!  Zo ook voor de acupunctuur behandeling, graag wil ik op dat moment mijn aandacht bij jou hebben. Daarom ben ik telefonisch moeilijk bereikbaar.

 

Afspraak inplannen:

Een voorstel voor een afspraak hou ik 3 dagen voor je vast, daarna geeft ik ivm de drukte weer vrij voor andere clienten.

De afspraak is definitief wanneer je een boeking vanuit mijn boekingsprogramma heeft ontvangen. Een dag voor de afspraak krijg je ook vanuit dit programma nog een herinnering, zodat u alvast voorpret kunt hebben 😉 Daarin staat ook de vraag of je de gezondheidsverklaring op www.changshou.eu/corona wilt invullen. Zonder deze verklaring kan en mag ik je helaas niet behandelen, en vervalt de voucher wat heel erg zonde is!