An apple a day keeps the acupuncturist away

Address:

Birkstraat 101a Soest

Welkom op mijn informatie pagina voor mensen die een voucher bij Social Deal hebben gekocht

Leuk dat je een voucher voor een shiatsu massage of een acupunctuur hebt!

Hierbij wat praktische informatie

Een afspraak boeken:

Ik vind het belangrijk om vooral mijn tijd te besteden aan mijn cliënten. Een belangrijk onderdeel van de Shiatsu massage is om heerlijk te ontspannen!  Net zoals bij een acupunctuur behandeling.  Graag wil ik op het moment van de behandeling mijn aandacht bij jou hebben. Daarom ben ik telefonisch moeilijk bereikbaar. Een afspraak kunt u maken via whatsapp op nummer +31610633178 en vermeld daarbij graag alvast of het om shiatsu of acupunctuur gaat en je voucher code

 

Afspraak inplannen:

Een voorstel voor een afspraak hou ik 3 werkdagen voor je vast, daarna geeft ik ivm de drukte weer vrij voor andere clienten.

Voor het definitief maken van onze afspraak heb ik je mail adres (voor de bevestiging) en je vouchercode nodig. Zonder deze informatie hou ik de afspraak 3 werkdagen voor je vast. Wanneer ik deze niet ontvang geef ik na 3 werkdagen de afspraak weer vrij om iemand blij te maken.

Wanneer een afspraak 2 dagen voor de afspraak geannuleerd wordt vervalt helaas de voucher.

 

De afspraak is definitief wanneer  je een boeking vanuit mijn boekingsprogramma heeft ontvangen. Een dag voor de afspraak krijg je ook vanuit dit programma nog een herinnering, zodat u alvast voorpret kunt hebben 😉 Daarin staat ook de vraag of je de gezondheidsverklaring op www.changshou.eu/corona wilt invullen. Zonder deze verklaring kan en mag ik je helaas niet behandelen, en vervalt de voucher wat heel erg zonde is!

Op de ochtend van de afspraak verzilver ik alvast de voucher zodat we lekker snel kunnen beginnen.

 

Tijdens de Shiatsu massage

De shiatsu massage wordt uitgevoerd op de blote huid zonder gebruik te maken van massage olie. Dat is bij deze vorm van massage niet nodig! op de achtergrond staat een stukje rustgevende muziek op, en jij bepaald zelf of je lekker rustig wilt genieten, of dat je gezellig wilt kletsen 😉 Tijdens de massage maak ik gebruik van een heerlijk warmte lamp voor een heerlijk welbevinden

Tijdens de Acupunctuur sessie

Afhankelijk van je vraag zet ik de naalden over het algemeen in je armen of benen. Het is voor mij dan wel handig als ik er bij kan. Strak zittende kleding, of kleding opstropen kan de behandeling dan in de weg zitten (de energie kan niet goed doorstromen hierdoor) Soms gebeurt het ook dat ik 1 of 2 naaldjes in je buik zet, of een naaldje in je hoofd.

Ik kan van te voren nooit zeggen of, en hoeveel pijn het zetten van een naaldje gaat doen. De ervaring is wel, dat deze gevoeligheid snel weg gaat.

Ook hierbij maak ik nog gebruik van een heerlijke warmte lamp, rustgevende muziek en ook mooie natuurbeelden om van te genieten. Maar je kunt natuurlijk ook even lekker je ogen dicht doen en weg doezelen

Na de afspraak

Waar moet je rekening mee houden na een afspraak

  • Veel mensen ervaren zich een beetje vermoeid na een massage of een acupunctuur sessie.
  • Mijn advies is om na een sessie even lekker een rust moment voor jezelf te plannen, ga een stukje wandelen, een boek lezen of lekker mediteren.
  • Zorg voor voldoende vocht, drink een kop lekkere verse gember thee met citroen.

 

Nog een paar kleine spelregels

Helaas zijn er nog een paar kleine spelregels voor de voucher van Social deal

  • Je mag 1 voucher per persoon gebruiken, dit betekend of 1x shiatsu, of 1x acupunctuur.
  • Helaas kun je maar 1x per jaar gebruik maken van een voucher vanuit social deal.
  • Bestaande klanten kunnen geen gebruik maken van een voucher voor een behandeling